EasyMedia
EasyMedia Logo

Aktualności

„Marek Wochna awansował na stanowisko Managing Directora w domu mediowym Easymedia”

Od 1 stycznia Marek Wochna dotychczasowy Group Account Director Easymedia pełni funkcję Managing Directora. Awans wiąże się z doskonałymi wynikami w pracy i znaczącym wkładem w rozwój marki. Na decyzje zarządu miały również wpływ wysokie oceny poziomu satysfakcji Klientów tego domu mediowego.

Elastyczność oferty, zrozumienie specyfiki biznesu Klientów oraz indywidualne podejście do projektów charakteryzują styl prowadzenia biznesu Marka Wochny. Easymedia w ostatnim czasie wzbogacił portfolio Klientów m.in. o Sygma Bank i Gotowkazazłoto.tv.

Easymedia to obok Optimum Media OMD, Macroscope OMD i PHD jeden z domów mediowych należących do Omnicom Media Group. Wochna jest związany z Easymedia od momentu jego powstania w 2004 roku. W strukturach Omnicom Media Group był obecny do lipca 2008 r. Po rocznej nieobecności, w październiku 2009 roku ponownie objął stanowisko Group Account Directora Easymedia. Wcześniej pracował m.in. w TVN, TVN24, At Media i Ican Instiute (wydawcy Harvard Business Review).

Najbliższe plany Wochny wobec Easymedia wiążą się z rozszerzeniem oferty badań i modelowania ekonometrycznego skierowanej do obecnych i potencjalnych Klientów.

04.01.2011